Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Het eind van 2002

Wijdemeren, 27 december 2002. Oliebollen in Nederhorst den Berg, een snelkraak in Kortenhoef en de top 2000. Het eind van 2002 is in zicht.

In Nederhorst den Berg gaat een legertje vrijwilligers oliebollen bakken om de restauratie van de glas-in-lood ramen van de Willibrord kerk te bekostigen. Er wordt 400 kilo appels geschild. Morgenochtend om vijf uur gaat men deeg maken opdat om negen uur de verkoop van de bollen kan starten in de Bergplaats in de Kerkstraat en het bakcentrum aan de Middenweg 9. Het bakken gaat na een pauze op zondag door op maandag en dinsdag. De bollen worden ook tijdens die dagen in de diverse wijken van Den Berg uitgevent.

Om tien voor vier in de nacht van dinsdag op woensdag is er een snelkraak gezet bij een winkel op de Meenthof. De ruit werd ingeslagen. Kennelijk waren de dieven zeer gesteld op parfum, want daarvan werd een grote hoeveelheid buit gemaakt.

De lezers in verre buitenlanden (AustraliŽ, de VS en Canada) willen wij graag attent maken op de Top-2000 die door Radio 2 wordt uitgezonden. Een week lang dag en nacht genieten van 2000 hits. Het spektakel eindigt op oudejaarsavond om 24.00 uur. De uitzendingen zijn prima via internet te beluisteren met een lage snelheid. Ga naar de website van Radio 2 en geniet van de hits uit de jaren 1950 tot nu. De hele lijst is ook te downloaden. Er wordt vanuit de hele wereld naar de disc-jockeys gemaild. (Het ultieme genoegen doet u ons natuurlijk als u uit Timboektoe mailt dat u door de Wijdemeerse Webkrant bij Radio 2 terecht bent gekomen. :-) red.)

Als u de titels in de lijst leest, dan hoort u de muziek in uw hoofd. Nummer 1 is net als vorig jaar Bohemian Rhapsody van Queen.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander, Radio 2
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...