Vorig bericht

Home

Volgend bericht


VVD op bezoek

Wijdemeren, 27 augustus 2002. Het wordt druk politiek verkeer in Wijdemeren. Binnenkort kunt u het college in de diverse kernen ontwaren op een werkbezoek. Maar, daar blijft het niet bij. Ook de VVD komt naar u toe, zoals blijkt uit onderstaand persbericht.

De VVD komt naar u toe!

De VVD raadsleden willen graag regelmatig met de burgers van Wijdemeren overleggen.

U zult ons dus niet alleen in de verkiezingsperiode kunnen zien of horen, nadrukkelijk willen wij ook tussentijds van de inwoners te horen krijgen welke wensen u heeft over uw leefomgeving. Wat ervaart u in uw woonwijk, wat verwacht u van de gemeenteraad en bent u tevreden over de service van de gemeente? Mist u bepaalde zaken in uw omgeving en zou u daar eens informeel met (VVD) raadsleden over willen praten? Dat kan allemaal, want de VVD komt naar de dorpen toe en legt haar oor bij u te luister.

WANNEER KOMT DE VVD BIJ U IN DE BUURT:

  • Nederhorst den Berg: woensdagavond 4 september a.s. vanaf 20.00 uur bent u welkom in Het Spieghelhuys;
  • Nieuw Loosdrecht: woensdagavond 18 september, 20.00 uur in Het Drieluik;
  • Kortenhoef: dinsdagavond 1 oktober 20.00 uur in De Dobber;
  • Oud Loosdrecht: woensdagavond 16 oktober 20.00 uur bij Heineke .

Deze dorpsavonden hebben het karakter van een uitwisseling van ideeën en wensen van uw zijde en vragen en reacties van de kant van de VVD. Het zal in een aantal gevallen niet mogelijk zijn om direct een inhoudelijke reactie op uw vragen/ verzoeken te geven; dat volgt dan in een later stadium. 
Doelstelling van de bijeenkomsten is het luisteren naar onze inwoners en inventariseren van wensen, te ervaren wat leeft in de gemeenschappen en te proberen besluiten over de achterliggende periode te verduidelijken, naast het oppikken van nieuwe ideeën die vertaald moeten worden in beleid of besluit.

Deze avonden zijn voor alle inwoners in de kernen van Wijdemeren, ongeacht hun partijvoorkeur. Laat horen wat u van de nieuwe gemeente wenst en waar bijstelling nodig is. DE VVD LUISTERT NAAR U en gaat wat met uw vragen doen; dat is immers de taak van uw volksvertegenwoordigers!
De politiek kan niet zonder goede “voeding” van de inwoners. Dé kans om deze te verstrekken zijn de informatieavonden van de VVD! U bent van harte welkom op 4 september in Nederhorst den Berg.

De raadsleden van de VVD Wijdemeren.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: VVD Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...