Vorig bericht

Home

Volgend bericht


OSM'75 - 's-Graveland 3 - 4

's-Graveland, 22 april 2002.

OSM'75 - 's-Graveland 3-4

15. Peter van Willigenburg 0-1, 21. Frans Bouwman 0-2, 24. Pascal Jongsma 0-3, 31. Peter van Willigenburg (e.d.)1-3, 38. Tom van den Bosch 2-3, 62. Maarten Bijlsma 2-4, 67. 3-4 Paul van den Bosch. Scheidsrechter van der Pol. Toeschouwers 150.

Voor deze laatste competitiewedstrijd begon was 's-Graveland al zeker van een periodetitel. Bij gelijkspel of winst in Maarssen zou het de derde worden Bij verlies werd het de eerste periode, die dan van de kampioen CDN werd overgenomen. 's-Graveland hield echter de eer aan zichzelf door in Maarssen van OSM'75 te winnen. De eerste plaats in deze derde periode werd overigens ongeslagen behaald, evenals trouwens de tweede periode maar die moest nog op basis van doelsaldo aan Roda'46 worden gegeven. 's-Graveland gaat a.s. zondag al starten met de nacompetitie tegen het Amsterdamse DWSV'61/Biladi. Gestart wordt met een thuiswedstrijd, een week later gevolgd door het uitduel in Amsterdam. De winnaar van deze beide duels gaat dan over naar de tweede ronde, waarin dan nog 4 clubs in uitkomen om te strijden om een promotieplaats naar de 2e klasse.

De wedstrijd tegen OSM'75 was trouwens een doelpuntrijk duel Binnen een half uur stond 's-Graveland al met 0-3 voor door achtereenvolgens een prachtige solo van rechtsachter Peter van Willigenburg, die hiermee zijn eerste competitietreffer maakte, een afronding door Frans Bouwman en een juweeltje van een vrije trap van Pascal Jongsma. Waarschijnlijk had Peter van Willigenburg na zijn eerste goal de smaak te pakken want hij scoorde opnieuw, alleen nu in eigen doel en omdat OSM'75 zelf ook nog tot scoren kwam werd de ruststand 2-3.

In de tweede speelhelft nam 's-Graveland na een kwartier weer wat ruimer afstand door een doelpunt van Maarten Bijlsma. Zijn schot vanaf rechts deed de bal over de keeper heen in de uiterste bovenhoek belanden. 's-Graveland speelde daarna de wedstrijd rustig uit en op de nog door OSM'75 gescoorde tegengoal na werd aldus de winst en de derde periode een feit.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: zonnig, zacht, 18 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...