...

---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


D66: Nee tegen Co-snip

Wijdemeren, 3 september 2001. D66 Wijdemeren is het niet eens met het idee van Co de Kloet van Dorpsbelangen 's-Graveland om alle huishoudens van 's-Graveland een cadeau van 100 gulden te geven voor de herindeling. Wij ontvingen onderstaand persbericht.

Persbericht

D66: Co-snip lijkt verkiezingsstunt

D66 Wijdemeren vindt het voorstel van de 's-Gravelandse wethouder Co de Kloet om alle huishoudens honderd gulden te schenken niet correct tegenover de fusiepartners Loosdrecht en Nederhorst den Berg.

De Kloet stelt dit voor nu blijkt dat de gemeente vorig jaar zes ton minder heeft uitgegeven dan werd verwacht. Volgens Felix Flameling, fractievoorzitter van D66 in Nederhorst den Berg, kan elk van de fusiepartners wel een reden bedenken om de eigen inwoners vlak voor de fusie nog snel even wat toe te stoppen.

'Co de Kloet voert aan dat de gemeente 's-Graveland vorig jaar minder heeft uitgegeven dan begroot. De gemeente Loosdrecht vindt misschien wel dat ze te grote reserves heeft aangelegd in de afgelopen tien jaar. Ook Nadja Jungmann, fractievoorzitter van D66 in 's-Graveland, is die mening toegedaan: "Een voorstel om vlak voor de verkiezingen honderd gulden per huishouden uit te betalen, lijkt in mijn ogen verdacht veel op een makkelijke verkiezingsstunt!"


Als er in de gemeenteraad van 's-Graveland een voorstel zal komen om elk huishouden honderd gulden uit te keren zal de D66-fractie in elk geval tegen stemmen.


Het Wijdemeerse weer: Veel regen, 18 graden, bewolkt. Om kort te gaan de herfst is begonnen.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...