...

---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Felix antwoordt Esther

Wijdemeren, 7 oktober 2001. In de Wie Wat waar van afgelopen woensdag schreef Felix Flameling, lijsttrekker van D66, een antwoord aan Esther Luyer (nr. 7 van de CDA lijst). In de Wie Wat Waar en De Brug van twee weken geleden schreef zij dat het CDA zich sterk moet maken voor jongerenhuisvesting. Hieronder het stukje van Felix Flameling.

Felix Flameling antwoordt Esther Luyer

Normaal gesproken reageer ik niet op de stukjes van andere partijen. Welles-nietes-spelletjes speel ik niet en ik wil voor alles duidelijk zijn voor iedereen en aanspreekbaar voor wat ik zeg.

In dit geval maak ik als lijsttrekker van Democraten 66 een uitzondering, want de intentie en de zorg die uit het stukje van Esther Luyer(de Brug van 19 sept.) spreekt, deel ik volledig. Het is triest als jongeren hun dorp
moeten verlaten door het gebrek aan kansen op de lokale woningmarkt. D66 heeft dat meermalen uitgesproken en geschreven. Wij deden echter meer dan alleen signaleren.

In ons programma geven wij ook de mogelijkheden aan om er daadwerkelijk iets aan te doen:
a) Splitsen van panden
b) Nieuw bouwen op de plaats van oude te saneren woningen
c) Doorstroming bevorderen
d) Verbouwen van leegkomende gebouwen
e) 3-generatie-woningen
f) Het verwerven van grond; immers, zonder grond valt er niets te bouwen.

Volkshuisvestingspolitiek, Esther, is niet allen roepen, maar vooral doen, creatief denken en een sociaal rechtvaardigheidsgevoel ontwikkelen bij
groeperingen en instanties, die direct betrokken zijn.

Het CDA zit sinds jaar en dag in Nederhorst den Berg, Loosdrecht en 's-Graveland met een wethouder in het College van B en W. Je had toch voor de jongerenhuisvesting wel meer van ze mogen verwachten, vind je ook niet?!

Felix Flameling

Tel. 0294-252348
D66@wijdemeren.nl 


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...