---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Programma's en kandidaten

Wijdemeren, 1 oktober 2001. Als u wilt weten wie er voor de VVD, de PvdA en voor D66 op de kandidatenlijst staan en wat het verkiezingsprogramma van die partijen inhoudt, dan kunt u een kijkje op hun websites nemen.

Wij houden de websites van de partijen, voorzover ze er zijn, een beetje in de gaten en zien dat er veel informatie beschikbaar komt. Zo staat het complete programma van de PvdA inmiddels ook on-line (Dat betekent "op internet". Tijdens de laatste raad ontstond daar in het College van 's-Graveland wat verwarring over, vandaar deze toelichting. red.). De VVD Wijdemeren was al een tijdje compleet on-line. D66 Wijdemeren heeft haar website inmiddels ook op orde. De kandidaten en het complete programma zijn er te vinden. Ook staat er een link naar de oude website van D66 's-Graveland waar het eigen D66 nieuws van jaren geleden nog steeds te vinden is.

Wij ontdekten vandaag dat u ook al kunt "stemmen". Ga daarvoor naar www.loosdrechtplein.nl. Bij het openen van de pagina verschijnt een poll. Kies uw partij en bekijk het resultaat. U kunt daar alleen op Dorpsbelangen stemmen en niet op de verschillende lijsten. GroenLinks valt daar in de categorie "overig". (En niet twee keer stemmen!)

De adressen van de websites van de politieke partijen zijn (in omgekeerd alfabetische volgorde):

www.vvdwijdemeren.nl 
www.pvdawijdemeren.nl
www.d66wijdemeren.nl 
Klik hier voor emailadressen en andere gegevens

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...