...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Foto's: D66 Tour/Campagne

Wijdemeren, 4 november 2001. Gisteren werd in de drie gemeenten campagne gevoerd door sommige partijen. De landelijke partijen CDA, VVD, PvdA en D66 waren in alle kernen present. GroenLinks had Nederhorst den Berg uitgekozen als standplaats. DB Loosdrecht en DB Nederhorst stonden in hun eigen kernen. DB 's-Graveland was niet aanwezig op de Meenthof. Wel waren de programma's van DB 's-Graveland op aanvraag te verkrijgen bij de kraam van het CDA (zie foto).

D66 maakte een rijtoer door de drie dorpen met de lokale lijsttrekker Felix Flameling, de fractievoorzitter in de tweede kamer, Thom de Graaf en de fractievoorzitter van de statenfractie (NH), Patrick Poelmann.

In Loosdrecht ontstond even enige verwarring toen bleek dat DB Loosdrecht en D66 beiden een Jan Plezier hadden gehuurd op hetzelfde tijdstip en bij hetzelfde bedrijf. Uit de fotoreportage blijkt dat Yvonne Siemons (DBL) en Nadja Jungmann (D66, nr. 2) het sportief opnamen. In alle dorpen was de onderlinge collegialiteit trouwens groot. Men zorgde voor elkaars koffie en broodjes en maakte een praatje.

De fotoreportage volgt het pad van de koets van D66. Van Loosdrecht via Kortenhoef naar Nederhorst den Berg, wat een paar mooie plaatjes opleverde en soms wat ergernis voor automobilisten die achter het paard en wagen reden.

Klik hier om naar de foto's te gaan.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...