Vorig bericht

Home

Volgend bericht


IJsberichten lV

20 januari 2001, 11.00 uur

Vanwege de verkeersdrukte heeft de politie zojuist de Kortenhoefsedijk (waar de ijsbaan aan ligt) afgesloten en stuurt men het verkeer door. Het heeft dus niet veel zin om naar Kortenhoef te komen.


20 januari 2001, 14.15 uur

Er is vanmorgen 2 centimeter sneeuw gevallen. De baan en een stuk de polder in is open en er wordt volop geschaatst. Het is niet mogelijk om een tocht te rijden. Ook kan niet helemaal rond geschaatst worden over het Wijde Gat.

De baan in Ankeveen is open, maar toertochten zijn er niet. De situatie m.b.t. het verkeer is niet bekend, maar zal vergelijkbaar zijn met die in Kortenhoef.

Meer informatie:

Het telefoonnummer van de IJslijn van de Ankeveense IJsclub is 035 6561705, het adres is Hollands End 67A in Ankeveen. (Zie ook de plattegrond van de Gemeente 's-Graveland)

Het nummer van de Kortenhoefse IJsclub is 035 6562829, het adres is Kortenhoefsedijk 112A in Kortenhoef. (Zie ook de plattegrond van de Gemeente 's-Graveland)

In de Gooi- en Eemlander van gisteren stond een dergelijk verhaal over de IJLP, de IJsclub Loosdrechtse Plassen. Omdat het ijs op de plassen nog maar 5 centimeter is en het 11 centimeter moet zijn is het levensgevaarlijk om de plassen op te gaan.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht