Vorig bericht

Volgend bericht


Thomasvaer en Pieternel

2 januari 2001. Vanavond traden Joop Glijn en Marjan Neesen weer in de Dobber op als de lokale Thomasvaer en Pieternel. Een beetje een nostalgisch optreden, want waarschijnlijk het laatste omdat de gemeente 's-Graveland op zal houden te bestaan aan het eind van dit jaar.

Iedereen passeerde de revue. Gerrit van den Broek als gaswachter van Voltage, de drempels en Kijk op de Wijk van Wim Neef, de mislukte jop-poging van Co de Kloet, Kozijn die vervolgens de politie dreigde terug te trekken, Nadja Jungmann zittend op de tafel van de Dobber, Wim Hafkamp als bejaarde VVD-er met een eigen, door de VVD niet gewenste, mening, de Zalmsnip. De dames Tuunter en Schenkkan in de 40-km race-auto van Nelleke kwamen ruim aan bod. Ook werd er even teruggeblikt op de jaren daarvoor. De telematica en het referendum, en Hoog Kozijne en het door Rik Jungmann getorpedeerde referendum. Om kort te gaan, voor elck wat wils en iedereen kwam aan de beurt.

U kunt alles nog eens nalezen in het archief van Plassennnet.

Ongetwijfeld zal de AROS het glansoptreden aanstaande zondag in het Kraaiennest herhalen. Luisteren dus, tussen 11.00 en 13.00.

Hieronder twee foto's van Joop en Marjan als het befaamde koppel. Wij zullen ze missen.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht