Wijdemeerse Webkrant

Geef uw mening, stel uw vraag of meldt een probleem.

Geef hieronder uw reactie, stel uw vraag of meldt een probleem.

(Meer informatie over reacties en de voorwaarden waaraan een reactie moet voldoen voor plaatsing in de WWK, staan onderaan deze pagina.)

Uw voor- en achternaam (verplicht veld)
(Anonieme inzendingen worden niet geplaatst.)

Uw emailadres (verplicht veld), naar dit emailadres wordt een copie van uw bericht gezonden.
(Contoleer of het juist en compleet is.)

Uw woonplaats

Soort reactie

Steekwoord

Als u op een bericht reageert, geef dan hier de titel of een steekwoord uit het bericht om aan te geven waarop u reageert.

(verplicht veld)

Plaatsing in de Wijdemeerse Webkrant

(Klik JA als uw reactie in de Wijdemeerse Webkrant geplaatst mag worden als bericht met uw naam onder het bericht. (Standaard is Ja. Uw emailadres wordt NOOIT gepubliceerd.)

Uw reactie:

(maximaal 1000 tekens, verplicht veld)

Alle inzendingen dienen correct, bondig, leesbaar en beschaafd te zijn.
IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Verzenden naar de Wijdemeerse Webkrant

Let op!! Is uw emailadres goed ingevuld? Controleer of alle informatie compleet is. Wilt u een groot stuk tekst sturen, gebruik dan een tekstverwerker en stuur uw tekst (evt. met foto's) naar webkrant at wijdemeren.com. Als u de tekst in dit formulier wilt na verzenden wilt wijzigen, dan kunt u NIET de "terug" knop van uw browser gebruiken (i.v.m. spambestrijding). U moet dan de tekst in een leeg formulier opnieuw invoeren door op de "reageer/contact" link te klikken.

De velden naam, emailadres, titel of steekwoord en uw reactie zelf moeten ingevuld worden. Er wordt absoluut geen ander (ongeoorloofd) gebruik van uw emailadres gemaakt.

Sturen van email

U kunt de Wijdemeerse Webkrant altijd bereiken per email via . Als u documenten, foto's e.d. wilt sturen, doe dat dan door die met een email naar ons te sturen.

Vragen en foutmeldingen.

U kunt het formulier ook gebruiken om een vraag te stellen of een melding te doen van een technische fout in de website van de WWK. Kies in dat geval in het menu bij "Soort reactie" de bijbehorende omschrijving. U w reactie wordt dan in dank aanvaard, maar niet in de WWK gepubliceerd.

Reactie op bericht

U kunt hierboven via het invulformulier uw korte reactie geven op een nieuwsbericht. U kunt met een vinkje aangeven dat u wilt dat uw reactie in de Wijdemeerse Webkrant wordt geplaatst als ingezonden brief of ingezonden bericht. Wilt u a.u.b. met een steekwoord vermelden op welk bericht u reageert?

Plaatsing

Uw bericht of reactie wordt in principe letterlijk geplaatst zonder enige aanpassing. Als de reactie te lang is kan hij worden ingekort. Eventuele type- en spelfouten worden verbeterd. Reacties worden geplaatst in een apart kader waardoor zij herkenbaar zijn als tekst van lezers.

Geen plaatsing

  • De redactie behoudt zich altijd het recht voor om reacties en persberichten niet te plaatsen zonder opgaaf van redenen, dit ongeacht of u heeft aangevinkt dat u uw reactie geplaatst wilt zien in de WWK.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst.
  • Kwetsende reacties worden niet geplaatst.
  • Reacties die geen betrekking hebben op Wijdemeren en/of Wijdemeers nieuws worden niet geplaatst.
  • Reacties die handelen over een individueel (juridisch) conflict tussen burgers van Wijdemeren of tussen burgers van Wijdemeren en overheden worden niet geplaatst indien zij geen algemene strekking hebben voor een grotere groep burgers van Wijdemeren. (Uw ruzie met uw buurman, of de gemeente die u een vergunning weigert bijv.)