Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: SV 's-Graveland


's-Gr. - UTS 3 - 0

's-Graveland, 28 september 2003. UTS werd vanmiddag met drie tegen nul verslagen door de SV 's-Graveland. Een verslag.

Van onze correspondent

...

's-Graveland - UTS. 45. Rob Fecken 1-0, Marco Temperilli 2-0, 75. Vincent Blokker 3-0.
Scheidsrechter: Wouda. Toeschouwers: 175.

Beide ploegen startten deze middag in de wetenschap dat men in de voorgaande duels nog niet tot scoren kwam.Tot in de laatste minuut van de eerste speelhelft was daar nog niets aan veranderd. Maar in die laatste speelminuut was het dan eindelijk zover. Het werd zelfs een dubbele score. Een snelle opbouw aan de linkerflank bracht de bal bij Vincent Blokker, die zijn achterwaartse voorzet benut zag worden door de goed meegekomen rechtermiddenvelder Rob Fecken. De ban was gebroken en zelfs zodanig dat het direct daarop vanaf de aftrap, die van UTS werd onderschept, de tweede goal totstandkwam.

Daar was weliswaar een keepersfout voor nodig, meer een feit was dat 's-Graveland zeer alert reageerde. Marco Temperilli kon hierdoor zijn eerste competitiegoal in het eerste elftal scoren. UTS wist in die eerste helft weinig gevaar te stichten, de 's-Graveland-verdediging met uitblinker Peter Reijnders bleef dan ook simpel overeind.

Na de rust

Dit spelbeeld veranderde na rust nauwelijks. De thuisclub bleef de betere ploeg en het verdiende een pluim, dat het tegen deze middag zwak spelende UTS steeds attent bleef. Zodoende konden de Utrechters ook in hun derde competitieduel niet tot scoren komen en werden de gastheren zelf een kwartier voor tijd extra beloond voor hun instelling. Slordig balverlies van de bezoekers leidde namelijk tot de derde treffer. Het was Vincent Blokker, die hier uiteindelijk goed gebruik van maakte door de bal langs de uitkomende keeper te spelen. Door deze zege speelde 's-Graveland zich wat vaster in de grote middenmoot.


Reacties

Gebroken link? Probeer hier het archief als er verwezen wordt naar een bericht van enige maanden geleden.

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...