...

  ---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Douwe van Essen

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Nieuw(s) van Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 11 september 2003. Van Radio Wijdemeren ontvingen wij het volgende nieuws.



NIEUW(S) VAN RADIO WIJDEMEREN

BEDRIJVEN IN HET ZOEKLICHT NAAR ZATERDAG
Het programma ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ dat Radio Wijdemeren samen met het Ondernemers Collectief Wijdemeren en de RABO-bank elke week uitzendt, is verhuisd naar de zaterdag. De formule is hetzelfde gebleven, gastheer Johan Korten ontvangt ondernemers uit de vijf dorpen. Tot nu toe zijn Leo Beuker van de RABO-bank en de uitbaters van ’t Swaentje zijn gasten geweest. Het is op dit moment nog niet bekend wie er op 13 september aan zijn tafel zal aanschuiven, maar weest u ervan overtuigd dat het weer een boeiend gesprek zal zijn.

GEREFORMEERDE KERK NIEUW-LOOSDRECHT
Aris Blauw, onze redacteur religieuze programma’s, is er maar druk mee. Voortaan elke veertien dagen een kerkdienst op de lokale radio. Het komend weekend heeft hij onze technici naar Nieuw-Loosdrecht gestuurd, naar de Gereformeerde Kerk aldaar. U kunt de dienst beluisteren op zondagavond 14 september vanaf 19.00 uur.

MICHA
Heeft u MICHA al gehoord ? Ons nieuwe programma op het eind van de zondagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur? Nee ? Dan heeft u zeker iets gemist. Als u wel heeft geluisterd, dan zult u het met ons eens zijn: een topper bij Radio Wijdemeren.  Micha is een van die nieuwe ambitieuze programmamakers die hun vakbekwaamheid bij de lokale radio willen vergroten. Micha van Hooren werkt op dit moment bij een van de Hilversumse publieke omroepen en hij wil meer!! Dus greep hij zijn kans om een eigen programma bij ons te realiseren. Een must voor de ware radioliefhebber. 


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Regen, overgaand naar zonnig, 16 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...