Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: SV 's-Graveland


's-Gr - OSM 0 - 2

's-Graveland, 7 september 2003. 's-Graveland verloor vandaag teleurstellend met 0 tegen 2 van OSM.

Ingezonden verslag

's-Graveland - OSM'75 0-2 (0-1). 30. Leon Roossen 0-1, 53. Marcel Nijendaal 0-2.
Scheidsrechter: Sio. Toeschouwers: 175.

Een teleurstellende start voor 's-Graveland. De blauw witten, die deze middag nog niet over de voltallige selectie konden beschikken, kregen niet de beloning voor hun optimale inzet. Zelfs een doelpunt werd de thuisclub niet gegund. Toch mocht OSM'75 van geluk spreken dat het direct na het beginsignaal niet op achterstand kwam, toen uit een onderschepte pass, spits Marco Nieuwenhuis buiten bereik van de Maarssense keeper de bal net naast schoot.

Hetzelfde gold toen na een kwartier uit een cornerbal van Pascal Jongsma, aanvoerder Johnny Hendriks keihard inkopte. Met veel geluk werd de bal maar net gewerkt. De gasten die in deze fase nog niet echt gevaarlijk waren hadden meer geluk. Na een half uur spelen kwam men op voorsprong na een weliswaar perfect genomen vrije trap. Een juweel van een ingeschoten bal, die tot ieders verbazing geheel buiten bereik van keeper Figge in de uiterste rechterbovenhoek belandde. Nog voor rust had 's-Graveland gelijk kunnen en moeten komen. Een voorzet van Vincent Blokker werd op een haar na gemist door Reinier Elias en inzetten van Nieuwenhuis en Hendriks hadden met een beetje geluk wel tot succes geleid.

Na de pauze werd het daarentegen zelfs al gauw 0-2. Deze tegengoal viel na een snelle counter en was eigenlijk de enige keer dat OSM'75 echt een uitgespeelde kans creërde. Ondanks deze ruimere achterstand gaf 's-Graveland zich niet gewonnen. Met veel inzet werd geprobeerd het tij te keren maar naast het feit, dat het niet meezat konden de gasten, die in de defensie hun sterkste linie hadden de situatie steeds de baas. Ook de omzetting, Frank de Graaf voor Vincent Blokker en Frans Bouwman voor Marco Temperilli, waardoor Hendriks naar de spits-positie verhuisde kon hier geen verandering in brengen.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...