Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Nieuws Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 29 oktober 2003. Radio Wijdemeren zendt morgen de gemeenteraadsvergadering uit. Ook realiseert de omroep zich dat men veel luisteraars naar Wijdemeren Actueel heeft verloren door dit programma na vele jaren op zondag nu op zaterdagmorgen uit te gaan zenden. Wellicht komen zij terug.

Ingezonden bericht

...

GEMEENTEHUIS THUIS OP 30 OKT.
Morgenavond is er weer gemeenteraad. En dus is ‘Gemeentehuis Thuis’ present in het pand op Rading 1. Het belooft een pittige en lange vergadering te worden. Zo lang zelfs dat burgemeester al een ‘uitloopvergadering’ op maandagavond 3 november heeft gereserveerd. Of Radio Wijdemeren dan ook aanwezig kan zijn, is op dit moment nog niet zeker. De ‘problematiek Dode Eind’ zal een belangrijk agendapunt zijn, anders gezegd de kwestie ‘Krakeelakker’ wordt door B&W nu aangepakt. In ieder geval is Radio Wijdemeren als ‘De Stem van de Vijf Dorpen’ het doorgeefluik voor de lokale politiek.

VOOR WIE ZICH ZORGEN MAAKT
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat een fors aantal Wijdemeerders zich zorgen maakt over de uitzendtijd van Wijdemeren Actueel LIVE. U weet het, we zonden vanaf de oprichting van de lokale radio uit op de zondagochtend tussen 11 en 1 uur. Nu doen we dat op zaterdag tussen 10 en 12 uur. En er zijn veel trouwe luisteraars die dat jammer vinden. Nu hebben we wel een herhaling op de zondagmiddag, maar toch….
Welnu, het bestuur en programmaleider Bob Paulich beraden zich op een terugkeer naar de zondag, naar de oude tijd tussen 11 en 1 uur. U hoort er spoedig meer over.

24 UUR PER 7 DAGEN PER WEEK
Ons hoofd techniek Frans Cavaljé wordt met de dag grijzer, Ewoud Oudhoff, techniek-kenner bij uitstek, wordt langzamerhand zo mager dat geen enkele broek hem meer past, computerspecialist Marco Ruiter paft nu al bijna een pakje sigaretten per dag en muziekredacteur Ferry van de Heuvel houdt nog minder tijd over om zijn zoontje op te voeden. Allemaal het gevolg van de komende 1 januari 2004, dan gaat Radio Wijdemeren 24 uur per dag en 7 dagen per week de lucht in. En dat geeft onze technici en vele anderen de nodige kopzorgen. Want zeggen dat je iets wilt en daadwerkelijk een plan uitvoeren, zijn twee verschillende dingen. Tenslotte wordt Radio Wijdemeren gerund door vrijwilligers. Zo’n computer geheel naar wens programmeren is een heidens karwei. Toch blijven we optimistisch, dus gaat u er maar van uit: per 1-1-2004 : 24 uur per dag 7 dagen per week.

FREEK VISSER EN HET BEDRIJFSLEVEN
Voor het programma ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ is komende zaterdag Freek Visser onze gast. Momenteel is hij grensrechter van S.V.’s-Graveland en C.D.A.-raadslid, maar daarnaast voorzitter van het M.K.B. in deze regio. Het M.K.B. vertegenwoordigt de ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, een sector waar Freek zich in thuis voelt. Jarenlang was de heer Visser ambtenaar van de provincie Noord-Holland die zich speciaal bezighield met economische zaken. Ondernemen is iets waar Freek Visser alles van af weet, dus is hij uiteraard een uitgelezen gast voor ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ op zaterdag 1 november tussen 16.00 en 17.00 uur.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...