Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: Rik Jungmann

Bron: VBW


Buurtbusnieuws

Wijdemeren, 26 maart 2003. Francis de Kwant van de Vereniging Buurtbus Wijdemeren stuurde onderstaand bericht over de buurtbus en wat aanpassingen in de dienstregeling.

Hij rijdt bijna 3 maanden in het rond: de Buurtbus Wijdemeren. Hiervoor zorgen meer dan 50 enthousiaste vrijwilligers. De start is goed, er zijn al veel 'vaste' klanten, maar meer mag natuurlijk altijd! Ook vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom. Heeft u tijd over (4 uur in de 14 dagen is voldoende) en bent u in bezit van rijbewijs B, dan kunt u zich bij ons aanmelden door een briefje te sturen aan onze secretaris Stef Drost, Zuidsingel 43 1241 EJ Kortenhoef.

Onlangs hebben wij met de vrijwilligers de eerste periode geëvalueerd. Er zijn veel ideeën om de route van de bus te veranderen en/of verbeteren. Ook over de dienstregeling is gesproken. Naar aanleiding daarvan zullen de volgende wijzigingen worden doorgevoerd:

  • Met ingang van 31 maart rijdt de bus iedere dag tot 19.45 uur (de late diensten op donderdag, vrijdag en zaterdag komen wegens gebrek aan belangstelling te vervallen). Tevens vervalt met ingang van genoemde datum de eerste dienst op zaterdagochtend. De bus zal op zaterdag dus gaan starten om 08.45 uur vanaf de Kerklaan in Kortenhoef.

  • Met ingang van 26 mei zal de bus rijden tot de ingang van Oudergaard in Kortenhoef. Op dezelfde datum zal de route van de bus in Loosdrecht zodanig gewijzigd worden dat er ook gestopt zal worden voor Rading 1, de nieuwe locatie van het Gemeentehuis.

En zoals u weet rijdt de buurtbus niet op zon- en feestdagen. Dit betekent dus dat de bus niet rijdt op 2e paasdag, koninginnedag, hemelvaart en 2e pinksterdag.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Meld het ons!

En: Genieten van Wijdemeren in al zijn pracht … al eens aan de buurtbus gedacht?

Francis de Kwant,voorzitter Vereniging Buurtbus Wijdemeren

francisdekwant@hetnet.nl 


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Voorjaar, 18 graden, droog, zonnig

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...