Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: WSV Het Witte Huis


Leren Wedstrijdzeilen

Nieuw Loosdrecht, 6 mei 2003. Ronald van Oeveren zond ons een persbericht over de trainingen in het wedstrijdzeilen die aanstaande zaterdag 10 mei bij WSV Het Witte Huis van start gaan.

(WEDSTRIJD) ZEILEN LEREN

Bij watersportvereniging "Het Witte Huis", gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, Nieuw-Loosdrechtsedijk 242a in Nieuw-Loosdrecht, staat de jeugd/junioren zeilopleiding en -begeleiding hoog in "het vaantje" geschreven.
Zowel beginnende als gevorderde zeilers/-sters kunnen gedurende de zomer een training volgen.
De gediplomeerde trainers zijn door het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond erkend.
Voor diegenen die nog kennis moeten maken met de zeilsport stelt: "Het Witte Huis" enkele Optimist-, Splash- en Lazerzeilboten ter beschikking. Het is echter wel de bedoeling, dat je uiteindelijk met een eigen boot aan de trainingen deelneemt.
Er wordt training gegeven in de Optimist, Splash, Laser, Laser-Radiaal en Flash. De trainingen zijn op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. De accommodatie is uitgebreid met een jeugdhonk, voor instructie en after-sail.

Voor degenen die aan wedstrijden (willen gaan) meedoen worden er speciale Juniorenwedstrijden georganiseerd, in aansluiting op de training. Bovendien is er begeleiding als deelnemers van de training aan de in Loosdrecht georganiseerde "echte" wedstrijden meedoen.
Tijdens de training kun je het landelijk erkende CWO-diploma zeilen I, II en III halen. Tevens organiseert "Het Witte Huis" aan het einde van het zeilseizoen een familiedag met waterskiën, ouderwedstrijd in de Optimist en een barbecue. Het is dus ook nog leuk bij "Het Witte Huis".

Om aan dit alles te kunnen meedoen moet je wel jeugdlid van "Het Witte Huis" worden voor € 36,00 plus inschrijven voor de training en dat kost voor het hele seizoen € 50,--. Aan het kennismaken met de zeilsport in een van de boten van "Het Witte Huis" zijn geen kosten verbonden.

Zaterdag 10 mei om 11.00 uur is er een kennismakingsbijeenkomst voor alle nieuwe deelnemers en hun begeleiders/ouders, plus alle geďnteresseerden. Indien je daarna meteen wilt meedoen aan de training dan moet je je van tevoren opgeven bij Ronald van Oeveren, telefoon 030-6622366.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Half bewolkt, 18 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...