Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Afbeeldingen: SFG

Bron: Wijdemeerse Webkrant / SFG 


Veemarkt 's-Graveland

's-Graveland, 1 mei 2003. Rond 's-Graveland staan bij de ingang van het dorp weer grote borden die aandacht vragen voor de een-en-twintigste editie van de Veemarkt georganiseerd door de SFG.

Gisteren plofte het kloeke programmaboek van "De Grootste Braderie van 's Gooi" op de deurmat. Het boekje wordt ieder jaar verzorgd door de Stichting Festiviteiten 's-Graveland (SFG) die dit jaar voor de 21e keer de Veemarkt organiseert. De Veemarkt wordt gehouden op vrijdag 9 en op zaterdag 10 mei.


Het programmaboek.

Op de voorpagina worden de namen genoemd van artiesten die mee doen.

  • Gordon en Replay
  • Drive-Inn
  • Balance en Wings
  • Shamrock
  • Peter Beense

Ook staat er op de kaft dat de voorverkoop voor de voorstellingen plaats vindt bij Super De Boer op de Meenthof in Kortenhoef.

Meer informatie is te vinden op de website van de SFG, www.sfg-wijdemeren.nl. Als u daar klikt op de links, dan lijkt het wellicht even of er niets gebeurt, maar als u naar beneden gaat met uw muis, dan ziet u dat daar steeds een frame vervangen wordt met nieuwe informatie.

Het is altijd mooi weer als er Veemarkt is, dus noteer die datum maar vast in de agenda voor een bezoek aan 's-Graveland.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...