Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: Douwe van Essen

Bron: Gooi- en Eemlander


Loket en Cultuur

Nederhorst den Berg, 6 februari 2003. De werkgroep Cultureel Centrum uit Nederhorst wil graag de gemeente als medegebruiker van het voormalige postkantoor.

De werkgroep heeft aan de gemeente voorgesteld om er ook loketten in te plaatsen voor burgerzaken. De werkgroep hoopt daarmee de loketten voor Nederhorst den Berg te behouden. Bovendien ziet de werkgroep een voordeel voor de gemeente, omdat het voormalige gemeentehuis dan volledig vrij komt, na de verhuizing naar de Rading.


Willie Das

Het CDA heeft Willie Das van de werkgroep al steun toegezegd. Ook tijdens de raad van vorige week opperde deze partij al om loketten in het zojuist gekochte pand te realiseren. Of er loketten en sociaal-culturele activiteiten naast elkaar in het gebouw kunnen zijn, wordt vandaag onderzocht.

Willie Das is erg geschrokken van de discussie in de gemeenteraad. Toen werd de aankoop van het voormalige postkantoor gepresenteerd als een strategische aankoop, met het doel om op die plek later woningbouw te plegen. Zij heeft na de raad contact gezocht met de partijen en met de wethouder. Uit die contacten concludeert Wille Das dat men volledig achter de plannen van de werkgroep staat.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...