Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: CDA Fractie


Kerstwens CDA

Wijdemeren, 22 december 2003. Het CDA zond onderstaande kerstwens voor alle lezers van de Wijdemeerse Webkrant.

Ingezonden brief

De Kerstdagen staan weer vlak voor de deur. Het is de tijd van lichtjes en gezelligheid, maar ook de tijd om weer even stil te staan bij het afgelopen jaar.
Er is veel gebeurd in Wijdemeren. De CDA-fractie is trots op wat er in dit jaar bereikt is. Zo zijn alle ambtenaren naar het nieuwe gemeentehuis aan de Rading verhuisd. Hierdoor is het mogelijk om de dienstverlening naar de burgers toe zo goed mogelijk te realiseren. Gevolg is dat de loketten in Nederhorst den Berg en ’s- Graveland inmiddels gesloten zijn. Een voorstel waarmee het CDA, na raadpleging van onze achterban, uiteindelijk heeft ingestemd. Voor u, als burger, moet het nu eenvoudiger zijn om bij het gemeentehuis een antwoord te krijgen op uw vragen of af te halen wat u nodig heeft.
Maar er gebeurde meer in dit jaar. Een oorlog begon, maar eindigde gelukkig ook. We hebben allemaal de beelden uit Irak op onze televisieschermen kunnen zien, evenals de arrestatie van Saddam Hoessein.
Wij hopen dat in dit land nu eindelijk vrede kan komen, zoals we die zo graag willen. Wij leven in een land van vrijheid, een recht dat elke wereldburger heeft.
Dat is onze kerstwens………

Het CDA zal ook volgend jaar weer uw belangen zo goed mogelijk vertegenwoordigen; wij zitten immers in de raad voor u. U kunt dan ook altijd een beroep op ons doen.

Wij wensen u fijne kerstdagen toe en een gezegend 2004!

De CDA-fractie van de gemeente Wijdemeren,

Betske van Henten
Freek Visser
Jan van de Broeck
Esther Luijer
Wim Voeten
Herman Veldhuizen


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht