Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Nieuws van Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 11 december 2003. Radio Wijdemeren zit de komende feestdagen niet stil. Hieronder een vooruitblik.

Ingezonden bericht

...

VOORUITBLIKKEN NAAR DE KERST
Uiteraard zijn de programma’s van Radio Wijdemeren tijdens de kerstdagen aangepast aan de sfeer van die mooie dagen. Onze vrijwilliger medewerkers hebben er weer veel tijd in gestoken. We geven u nu vast een vooruitblik van onze uitzendingen:

  • Tijdens de kerstnacht op 24 december zijn we aanwezig bij een kerkdienst, evenals op Eerste Kerstdag. ’s Middags zenden we tussen 12 en 14 uur de Wijdemeerse Klassieke Twintig uit. Tussen 17 en 21 uur een special ‘Eet Smakelijk Wijdemeren’, die ook op Tweede Kerstdag wordt uitgezonden.

  • Ook de Wijdemeerse Klassieke Twintig wordt op Tweede Kerstdag herhaald. Op diezelfde 26 december is er tussen 21 en 23 uur de ‘Laat ’t Nieuws Santa Show’ en ook een ‘Red, Yellow & Blues Kerstspecial’ tot aan het middernachtelijk uur.

  • Op zaterdag 27 december kunt u de hele dag genieten van de ‘enige echte Wijdemeerse Honderd’ tussen 10 en 19 uur. Deze mooie dag wordt afgesloten met de Dance Connection Classics.

  • Op 31 december wordt de Wijdemeerse Honderd herhaald. U ziet het, de ‘Stem van de Vijf Dorpen’ doet z’n uiterste best om de luisteraars te bedienen.


EET SMAKELIJK WIJDEMEREN
Tijdens het kerstdiner draait u op de achtergrond sfeervolle kerstmuziek. De een klassiek, de ander kiest wat modernere kerst-c.d.’s. Vindt u het ook zo vervelend om steeds een nieuwe c.d. op te zetten en vindt u de ‘repeat’knop wel erg saai? Dan biedt Radio Wijdemeren voor u de oplossing. Zowel op Eerste als Tweede Kerstdag hebben we tussen 17 en 21 uur non-stop kerstmuziek op onze zender. U zet gewoon de radio op 92.3 FM en u hoort vier uur gevarieerde kerstliederen. ‘Eet Smakelijk Wijdemeren’ is een extra service van ‘De Stem van de Vijf Dorpen’ voor haar luisteraars.

ZET UW RADIO VAST OP 92.3 OF 106.9 FM
Vanaf 1 januari 2004 heeft u niet meer te zoeken naar de lokale radio. Vanaf dat moment kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week beluisteren. Nooit meer zoeken, zet uw radio vast op 92.3 FM op de kabel en stem ook uw autoradio af op 106.9 FM. Kies uw voorkeurzender, kies ook voor Radio Wijdemeren !!! Vanaf 1-1-’04 : 24 uur/ 7dagen : 92.3 of 106.9 FM


PIET LODEWIJKX OVER DE WIJDEMEERSE WATERHUISHOUDING
Op 13 december heeft Johan Korten van ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ een heel bijzondere gast. Hij spreekt dan met Berger Piet Lodewijkx van de gelijknamige jachthaven uit het Vechtdorp. Met Piet zal Johan vooral van gedachten wisselen over de waterhuishouding in Wijdemeren, want daar heeft deze eigenzinnige ondernemer een duidelijke mening over. U kunt dit programma dat mede wordt samengesteld door het Ondernemers Collectief Wijdemeren en de RABO-bank horen op zaterdag 13 december tussen 16.00 en 17.00 uur.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...