Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: SV 's-Graveland


UTS -'s-Gr. 1 - 0

's-Graveland, 27 april 2003. UTS versloeg de SV 's-Graveland met 1 tegen 0. Het was geen wereldduel.

...

UTS - 's-Graveland 1-0 (1-0)

42. Prince 1-0. Scheidsrechter: Groen. Toeschouwers: 100.

's-Graveland heeft haar laatste uitwedstrijd niet in winst kunnen omzetten. Het is een duel geworden dat maar gauw vergeten moet worden.

De gastheren, die theoretisch nog niet echt veilig waren maar uit de laatste vijf duels plots elf punten behaalden, scoorden op gelukkige wijze vlak voor de pauze. Het bleek later de enige, winnende treffer te zijn. Halverwege deze eerste helft had men overigens al op voorsprong kunnen komen. Een toegekende strafschop aan de Utrechters werd echter door de uitstekende keeper Oscar van Veen gestopt. Het eerste part van deze ontmoeting verliep over het algemeen vrij oppervlakkig.

De tweede helft eiste 's-Graveland, dat door verschillende oorzaken niet op volle sterkte kon uitkomen, voor zich op maar het leverde uiteindelijk geen doelpunt op. Er was wel veel balbezit en gesteund door het windje mee kwamen de gasten veelvuldig in het strafschopgebied van UTS. Maar bij het reeds veilig staande 's-Graveland ontbrak net dat beetje extra om tot een goed resultaat te komen. Daarbij kwam ook dat door het vaak te fel ingaan van de duels door de Utrechters ( men kreeg 4 keer geel), de 's-Gravelanders zich meestal hieraan tijdig onttrokken. Gevolg van deze situaties was dat het spel veelvuldig onderbroken moest worden , waardoor het geheel een weinig inspirerend gebeuren werd en zoals eerder gesteld: gauw vergeten maar.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...