Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Heijligers


Zuidsingel fase 7

Kortenhoef, 15 april 2003. De bouw aan de Zuidsingel in Kortenhoef begint nu echt vorm te krijgen. Het bouwbedrijf Heijligers uit Amersfoort zond onderstaand verkoop / persbericht over de verkoop van de appartementen.

Velen hebben er heel lang op gewacht. Vaak kregen wij al vragen over de stand van zaken van het bouwplan Zuidsingel Fase 7. Het begin is er nu. Onder de bloemrijke naam La Traviata worden de appartementen, die in twee verdiepingen op de nieuwe Antoniusschool komen, aan de man gebracht.

Er staat overigens dat de Loosdrechtse en Ankeveense plassen op loopafstand zijn. Dat is waar, als u tenminste erg veel van lang lopen houdt (toch minimaal een uur). Dat de Kortenhoefse plassen wel veel dichterbij zijn staat er niet bij. Ook niet echt op loopafstand, maar wel veel dichterbij.

Het winkelcentrum is inderdaad dichtbij. De school is buitengewoon dichtbij, u woont er namelijk bovenop. En horeca vindt u in het hele dorp, o.a. in Sporthal De Fuik, uw nieuwe buurman.

Verkoop gestart 1e fase La Traviata in Kortenhoef 

Aan de Zuidsingel aan de rand van Kortenhoef wordt begin juli 2003 gestart met de bouw van de 1e fase van het project La Traviata. Deze 1e fase bestaat uit de bouw van de basisschool St. Antonius met daarboven 20 royale koopappartementen, genaamd Adagio. De verkoop van dit project is reeds gestart en de belangstelling is groot.

De 1e fase

La Traviata bestaat uit totaal 155 woningen en appartementen. Tijdens de 1e fase worden op de begane grond de basisschool ‘St. Antonius’ en peuterspeelzaal ‘Het Overstapje’ gebouwd. Daarboven worden 20 ruime drie- en vierkamer-appartementen gerealiseerd, verdeeld over twee woonlagen. Door aanwezigheid van een lift zijn de appartementen uitstekend toegankelijk. Nabij het gebouw wordt een park en een vijver met daarin een eiland aangelegd. De verkoopprijzen van de appartementen zijn vanaf ca. € 205.000,= tot ca. € 275.000,= v.o.n.

De 2e fase

De 2e fase van het bouwproject bevat de overige woningen en gaat later van start. Deze fase zal bestaan uit verschillende woningtypes in diverse prijsklassen. Aan parkeervoorzieningen wordt ruim aandacht besteed.

De locatie

La Traviata wordt gerealiseerd aan de Zuidsingel, direct naast sporthal De Fuik aan de rand van Kortenhoef. De locatie is door de prachtige omgeving uniek te noemen. De Loosdrechtse en Ankeveense plassen bevinden zich op loopafstand en voorzieningen als winkelcentrum, horeca en scholen zijn eveneens nabij.

Ontwikkeling en realisatie

La Traviata is een ontwikkeling van Heilijgers Projectontwikkeling bv te Amersfoort, de Gemeente Wijdemeren en Beldijk Beheer BV uit Hilversum. Heilijgers Bouw bv eveneens uit Amersfoort tekent voor de realisatie van La Traviata.

Verkoop en informatie

De Hilversumse makelaar Jong Strankinga Ronk verzorgt de verkoop van Adagio, de 20 koopappartementen. Geďnteresseerden kunnen de verkoopbrochure ophalen of een optie nemen op een van de appartementen. Het adres is Oude Enghweg 15.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...