Vorig bericht

Home

Volgend bericht


M'berg - 's-Gr. 2-0

's-Graveland, 25 november 2002. 

 

Muiderberg - 's-Graveland: 2-0(-0). 15. 1-0 Eric Willem de Gooyer, 61. Roy Lambregts. 
Scheidsrechter: Ligtvoet. Toeschouwers: 200. 

Al gauw bleek dat de thuisclub meer dan 's-Graveland bereid was om voor de punten te knokken. Het werd na een kwartier 1-0 voor de gastheren. Men had daar wel een blunder in de 's-Graveland-defensie voor nodig, maar toch. Op vrijwel hetzelfde tijdstip in de tweede helft werd het 2-0. Deze goal was het gevolg van een individuele actie. 's-Graveland maakte vandaag geen enkele indruk. Het gemis aan wilskracht, het ontbreken van lijn in het spel, het niet als team functioneren werd "beloond". Dat het de eerste nederlaag van dit seizoen werd is beslist niet erg, maar wel de manier waarop.

Dit was overigens het eerste competitieverlies in de reguliere competitie na meer dan één jaar. Op 14 oktober 2001 (!!!!!) werd het laatst verlies geleden in de thuiswedstrijd tegen Brederodes, de huidige koploper. Tussendoor werd er 28 keer NIET verloren ( 17 keer winst en 11 keer gelijk).

Volgende week is 's-Graveland vrij en heeft dus 2 weken de tijd om er hard aan te werken deze misstap goed te maken. Dat zal dan op 8 december thuis moeten gebeuren tegen OSM'75.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Bewolkt, 6 graden, windstil
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: S.V. 's-Graveland
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...