Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Bureaucratie jeugdsoos

Kortenhoef, 17 maart 2002. Op de voorpagina van het regiokatern van de Gooi stond gisteren een mistroostige foto. Een zandvlakte met een keet en een grote verplaatsbare cabine. Nico Postma schrijft over het feit dat de tijdelijke behuizing van de jeugdsoos Voltage nog steeds dicht is. Het plein rond de jeugdsoos moet bestraat worden, maar de keet staat in de weg.  De keet van de KKV (Kortenhoefse Konijnenfok Vereniging) bevat stro. Voor de inhoud van de keet mag de KKV een container bij de zeeverkenners plaatsen. Maar daarvoor is een bouwvergunning nodig. En daar wringt de schoen.

Co de Kloet noemt het een "minkukelachtig probleem". "Het is volslagen belachelijk en het speelt nu al maanden. We zijn er al heel lang mee bezig, maar het ligt aan het geklungel hier." Hij verzucht dat vroeger in 's-Graveland nog wel wat te regelen was, maar dat dat in Wijdemeren niet meer lukt. Hij baalt en foetert over de situatie, omdat het jeugdwerk in 's-Graveland al maanden op zijn gat ligt.

Het oude pand van Voltage aan het Noordereinde is met de grond gelijk gemaakt om plaats te maken voor dure appartementen. Er zou snel een tijdelijke jeugdsoos aan de Kwakel gerealiseerd worden. De VVD heeft in de raad vragen over de situatie gesteld.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Voorjaar! Zonnig en 16 graden.
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...