Vorig bericht

Home

Volgend bericht

DWSV'61 - S.V. 's-Gr. 2 - 5

's-Graveland, 5 mei  2002. DWSV'61 - 's-Graveland werd vandaag gespeeld. De wedstrijd eindigde in 2 - 5 voor 's-Graveland.

DWSV'61 - 's-Graveland 2-5(1-2)

24. 1-0 Chaava 1-0, 31. 1-1 Marco Nieuwenhuis, 44. 1-2 Rob Fecken, 51. 1-3. Rob Fecken, 53. 2-3. Bagha 76. 2-4 Rob Fecken, 87. 2-5 Marco Niewenhuis. Scheidsrechter Ogretmen. Toeschouwers 100.

Op een goede maar gladde grasmat heeft 's-Graveland zich gerevancheerd van haar zwakke thuiswedstrijd van vorige week.

Hoewel de thuisclub wederom een optisch overwicht met technisch verzorgd veldspel had bleek 's-Graveland zich nu beter ingesteld te hebben op dit DWSV'61. Toch liepen de 's-Gravelanders opnieuw tegen een achterstand op na een uitstekende kopbal uit een voorzet vanaf de rechterkant. Het was typerend voor dit 's-Graveland dat spoedig daarna de stand weer gelijk getrokken werd
door een magniefieke kopbal van Marco Nieuwenhuis uit een voorzet van Pascal Jongsma. Nog voor rust kwam 's-Graveland wat gelukkig op voorsprong. Een hard ingeschoten bal kon de DWSV'61 keeper niet klemvast krijgen en Rob Fecken was er vervolgens als de kippen bij om de bal in te tikken.

In de zesde minuut na rust werd deze voorsprong zelfs uitgebouwd door weer Rob Fecken. Vanaf links wist Marco Nieuwenhuis de via het centrum opkomende Fecken op maat te bedienen en diens prachtige lob verdween over de te ver voor zijn doel staande DWSV'61 keeper:1-3. Slechts kort kon men van deze ruimere voorsprong genieten doordat de overigens uitstekende keeper Oscar van Veen even uit balans werd gebracht, waardoor hij de gladde bal moest loslaten. Uit een mêlee van spelers verdween de bal uiteindelijk achter de doellijn: 2-3. DWSV'61 zette nu alles op alles om langszij te komen en gaf vervolgens veel ruimte weg waar een counterend 's-Graveland optimaal van profiteerde. Eerst was het Rob Fecken die zijn derde doelpunt liet aantekenen middels een lage harde schuiver in de linker benedenhoek. Het was Marco Nieuwenhuis die aan alle onzekerheid een einde maakte door vlak voor tijd door te breken en de keeper kansloos te laten: 2-5.

Door dit resultaat speelt 's-Graveland donderdag Hemelvaartdag in de tweede ronde uit bij KFC in Koog aan de Zaan en ontvangt KFC komende zondag thuis om 14.00 uur. De winnaar van deze duels plaatst zich voor de finale om een plaats in de 2e klasse. Het tweede elftal van 's-Graveland speelt ook nacompetite en ontvangt donderdag thuis EDO 2 uit Haarlem, die gisteren door
's-Graveland 2 met 1-2 in de uitwedstrijd werd verslagen.