Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Buurtbus-info

Wijdemeren, 28 juni 2002. Afgelopen woensdag vond in 's-Graveland een informatieavond plaats over de buurtbus. De buurtbus van Nelleke Schenkkan mogen we wel zeggen.


V.l.n.r. Een medewerker van de provincie, Peter de Cocq (gem. Wijdemeren), Wim Neef wethouder en raadslid Nelleke "buurtbus" Schenkkan van GroenLinks.

De buurtbus in actie.


De publieke tribune met de vrijwilligers.

De bus zal op 2 september gaan rijden. In de bus is plaats voor acht personen. Zoals al eerder vermeld werden er vrijwilligers gezocht om de bus te besturen. Ook alle zes de leden van het college gaan de bus besturen. Er hebben zich in totaal nu ruim 55 vrijwilligers aangemeld. De bus, die door Connexxion ter beschikking wordt gesteld, zal Ankeveen, Nederhorst den Berg, maar ook de kernen van Loosdrecht gaan aandoen.

Op de bus kan een kaartje gekocht worden. Ook OV abonnementen zijn geldig op de bus. Bij de vrijwilligers zijn ook senioren en mensen met een volle baan. Omdat buurtbussen elders een succes zijn mag verwacht worden dat het hier ook gaat werken.

Er was een grote opkomst bij de informatieavond. Groter dan verwacht. Tijdens de avond werd de route die de bus gaat rijden vertoond door middel van een door Peter de Cocq en Douwe van Essen gemaakte PowerPoint presentatie.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: stortbuien, harde wind, 17 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: Douwe van Essen Bron: Plassennet en G&E
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...