Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Buurtvolleybal

Wijdemeren, 26 februari 2002. Op 8 juni kan er buurtvolleybal gespeeld worden. Buurtteams uit heel Wijdemeren worden uitgenodigd om zich in te schrijven en mee te doen met het tournooi. De afgelopen jaren deden er tussen de zesendertig en veertig teams mee. De organisatie hoopt dat aantal dit jaar te overtreffen. Hieronder vindt u het persbericht dat uitgegeven werd.

Inschrijving Buurtvolleybaltoernooi 2002

Ook dit jaar zal er een Buurtvolleybaltoernooi worden georganiseerd. Al weer
voor de 19e keer zullen teams van binnen en buiten de dorpsgrenzen strijden om de titel van 2002. De datum is dit jaar vastgesteld op zaterdag 8 juni!
Zoals gebruikelijk de laatste jaren worden de velden weer opgebouwd op het sportcomplex aan de Vreelandseweg.

De meeste ingrediënten voor een fantastische sportieve, maar bovenal gezellige dag zullen aanwezig zijn. Naast het spelen van de wedstrijden is er natuurlijk op en rond de velden genoeg vertier. De bekende loterij en het spetterende feest ter afsluiting van de dag zijn maar enkele van die hoogtepunten.

Het goede nieuws is dat je je nog kunt inschrijven tot 29 april aanstaande.
Het inschrijfgeld bedraagt ?35,- per team. Inschrijving kan ook via onze website www.VVNederhorst.nl  Natuurlijk kun je je ook aanmelden door een inschrijformulier in te vullen. Dit formulier kunt u inleveren bij een van de volgende contactpersonen te Nederhorst den Berg:

Leen Lorier, Middenweg 80 tel. 0294-251555
Lisette Hendriks, Veenderij 46, tel. 0294-252237
René le Nobel, Mesdaglaan 9, tel. 0294-254430
Maaike Bron, Legakker 21, tel. 0294-254545

Na de wedstrijden is er volop gelegenheid de magen te vullen. De barbecue zal flink opgestookt worden zodat iedereen zich daarna met de nodige energie in het feestgedruis kan storten. Kosten voor een barbecuepakket zijn ?6,50 per persoon. Je wordt verzocht het aantal barbecuepakketten eventjes door te geven bij je inschrijving.

De organisatie staat, hoewel op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen, al weer te popelen om er een mooie dag van te maken.

Allemaal tot de 8ste juni dus!


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zeer zware zuidwesterstorm, windkracht 10, met windstoten tot 120-130 km/u. Droog, 11 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...