Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Juffen en de Spiegel

Kortenhoef, 25 augustus 2002. Juf Angelien en Juf Christine nemen afscheid van Olleke Bolleke, de peuterspeelzaal in Kortenhoef. Nico Postma schreef een artikel over de geschiedenis van de speelzaal en schetste een portret van Juf Angelien.

Juf Angelien

Juf Christine

Juf Angelien nadert de AOW gerechtigde leeftijd. Zij werkt vanaf 1975 bij de speelzaal. Tot afgelopen vrijdag was ze er vier dagen per week te vinden. De peuters zijn mondiger geworden vindt zij. Zij blijft wel de ramen beschilderen, want dat kan niemand zoals zij.

Juf Christine gaat na 21 jaar van baan veranderen. Op zaterdag was er een fancy fair ter gelegenheid van het afscheid van de beide juffen.


Nederhorst den Berg, 25 augustus 2002. Zaterdag 31 Augustus is het zover.
Watersportvereniging De Spiegel viert dan haar familiedag in het kader van haar 50-jarig bestaan.

Vanaf 14.00 uur zal het haventerrein de locatie zijn waar gestreden gaat worden voor de sportiviteitprijs door diverse teams. De teams zullen o.a. moeten paalvechten, abseilen, vat zwemmen en touwtrekken. Rond 18.00 uur zal er een buffet zijn, en de dag zal afgesloten gaan worden met een knallende feestavond. Deze dag staat open voor alle leden en donateurs van WSV De Spiegel. Verder zullen er in september nog enkele scholen uit Nederhorst den Berg bij ons langs komen om kennis te maken met de watersport, en eind september volgt dan nog de jubileumreceptie (29 september) en de officiële jubileumdag op 31 september.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Droog, half bewolkt, 21 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: Douwe van Essen Bron: Gooi- en Eemlander de Spiegel
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...