Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Gondelvaart Loosdrecht

Loosdrecht, 2 augustus 2002. Op zaterdag 17 augustus vindt in Loosdrecht de jaarlijkse gondelvaart plaats schreef de G&E gisteren. De verwachting is dat er honderden boten mee zullen doen en dat er duizenden toeschouwers op het evenement af komen.

Iedereen die zijn boot mooi versiert kan mee doen door in te schrijven bij de VVV (035 5823958), om half tien aan de start van de gondelvaart op de Vijfde Plas te verschijnen en mee te varen. Na twee uur zal de tocht dan aankomen op de Eerste Plas. Bij aankomst wordt er vuurwerk afgestoken. Na middernacht zal de prijsuitreiking plaats vinden.

De organisatie ligt in handen van de Stichting Sloep samen met de VVV Hollands Midden. Vele bedrijven verlenen ook hun medewerking.

Overdag is er ook het een en ander te beleven. Tussen tien uur en half twee zal de Skischool Loosdrecht wedstrijden organiseren voor de Wakeboardcup Loosdrecht.

En dan is er 's avonds de traditionele zomeravondmarkt met ambachten kinderattracties, live muziek en vele soorten koopwaar.

Voor informatie over de Wakeboardcup kan gebeld worden met de Skischool Loosdrecht, 035 53520680.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zonnig zomerweer, 23 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...