Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Verkeershinder

Wijdemeren, 15 juli 2002. Na de vakantie begint de gemeente ook weer op gang te komen. Dat gaat binnenkort leiden tot verkeershinder. De afdeling communicatie van de gemeente zond er onderstaand bericht over. Op de Herenweg wordt de laatste hand gelegd aan het verwijderen van de voormalige drempels.

Overigens werd de automobilist komend van 's-Graveland vanmorgen op de Loodijk onaangenaam verrast. Een levensgrote motoragent had zijn motor dwars op de weg gezet en leidde iedereen Ankeveen in. Nu waren er tal van Ankeveners die dat niet wisten en dus over het Hollands End de Loodijk probeerden te bereiken. De tegengestelde stromen auto's hadden nogal wat moeite om zich langs de geparkeerde auto's te wurmen. Op de Middenweg in de Horstermeer was het nog erger. Er stond een heuse file ven dertig, veertig auto's achter een geparkeerde auto, omdat de eerste auto er vanwege het aantal tegenliggers gewoon niet door kwam. Wat er op de Loodijk gebeurd was? Als u het weet mag u het mailen.

Verkeershinder in Ankeveen en ‘s-Graveland

Volgende week zijn er werkzaamheden aan de Herenweg te Ankeveen. De week erna beginnen de werkzaamheden aan de Noorderslootbrug aan het Noordereinde in ’s-Graveland. Het verkeer moet rekening houden met verkeershinder en enkele omleidingen. Het gaat om het volgende.

Herenweg te Ankeveen
Op donderdag 22 augustus zal de Herenweg tussen De Kwakel en de Koninginneweg afgesloten zijn voor doorgaand verkeer, uitgezonderd voetgangers en fietsers. De twee gedeelten van de weg waar verkeersplateau’s hebben gezeten, worden dan geasfalteerd. Deze voormalige plateaus’s bevonden zich ter hoogte van de huisnummers 104-108 en 89-90. De werkzaamheden duren naar verwachting één dag.

Het verkeer zal in de richting van oost naar west omgeleid worden via het Noordereinde en de Loodijk. En van west naar oost via De Kwakel, de Kerklaan en het Noordereinde.

De buslijnen 153 en 239 van Connexxion zullen een alternatieve route rijden via het Noordereinde, de Loodijk, het Hollandse End en het Stichts End en omgekeerd. 

Noorderslootbrug ’s-Graveland
De werkzaamheden aan Noorderslootbrug aan het Noordereinde beginnen op woensdag 28 augustus en duren maximaal vier weken. De brug wordt in die periode gedeeltelijk vervangen. Het verkeer kan oponthoud verwachten omdat één rijbaan permanent afgesloten zal zijn. Er zullen verkeerslichten gebruikt worden om het verkeer te regelen. Het is niet de bedoeling de brug geheel af te sluiten, gedurende de hele periode blijft hier verkeer mogelijk.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gemeente Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...