Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Hufterigheid

's-Graveland, 23 april 2002. Cees Mutsaerts uit 's-Graveland maakt zich in een ingezonden brief in de Gooi van vandaag bijzonder kwaad op Tineke Netelenbos. Zo te lezen is hij geen fan van haar.

Hij vindt dat zij de kiezer belerend en bevoogdend in de hoek van haar kleuterklas zet. Over haar ministerschap op Onderwijs en Verkeer en Waterstaat merkt hij op dat zij tijdens haar geldverslindende experimenten op beide ministeries nooit in haar spiegel heeft gekeken om haar dode hoeken te ontdekken. "IJdeltuiterig bedient ze zich louter van het sprookjesachtige: 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de schoonste van het land?' ": schrijft hij.

Haar sollicitatie naar de post van commissaris van de koningin in Noord-Holland doet echter helemaal de deur dicht voor de heer Mutsaerts. Dat zij ongehinderd naar de volgende bestemming kan joyrijden noemt hij: "wis en waarachtig pure hufterigheid!".

(Gisteren werd bekend dat provinciale staten van Noord-Holland in een stemming hebben voorkomen dat mevrouw Netelenbos uit het kabinet in het commissariële pluche geparachuteerd werd. Met een geringe meerderheid werd de heer Borghouts (Groen Links) op nummer één van de voordracht aan de minister van binnenlandse zaken gezet. Tineke Netelenbos had zodanig de smoor in dat zij zich direct terugtrok van de kandidatenlijst. Zo bezien heeft de stemming in PS de heer Mutsaerts op zijn wenken bediend. red.)


Reacties

Het Wijdemeerse weer: zonnig, 20 graden, weinig wind
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...