Vorig bericht

Home

Volgend bericht


VVV Wijdemeren

Wijdemeren, 10 april 2002. Het college van B&W besloot dat de VVV in Loosdrecht gesteund moet worden. Daartoe werd gisteren een besluit genomen. Hieronder vindt u het persbericht van de gemeente.

Subsidie voor VVV in Loosdrecht

Het college heeft besloten de Stichting VVV Hollands Midden een subsidie te verlenen van ruim 22.000 euro voor de uitvoering van activiteiten van de VVV in Loosdrecht. Het college wil graag dat dit VVV kantoor de komende jaren uitgroeit tot een VVV-kantoor voor heel Wijdemeren. Deze afspraak is vastgelegd in het collegeprogramma. 

De ‘oude gemeenten’ Loosdrecht, ’s-Graveland en Nederhorst den Berg hebben een langdurige subsidierelatie gehad met de plaatselijke en regionale VVV. Per 1 januari 2002 zijn de VVV Het Loosdrechts Plassengebied en de VVV Gooi en Vechtstreek gefuseerd met de VVV Amstelland en de Meerlanden en VVV de Ronde Venen/Vinkeveense Plassen. Deze fusie heeft geleid tot de nieuwe Stichting VVV Hollands Midden. Door de fusie is een professioneel werkende VVV organisatie ontstaan.

De subsidie zal worden gebruikt voor de toeristische informatievoorziening en voor promotionele activiteiten in Wijdemeren. Zo zal de VVV zichtbaar aanwezig zijn op de HISWA en de Vakantiebeurs. Naar verwachting zal de VVV in de vestiging Loosdrecht dit jaar 12.000 mondelinge, telefonische in schriftelijke inlichtingen verstrekken. 


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...