Vorig bericht

Home

Volgend bericht


AROS op stoom

Wijdemeren, 7 september 2001. Na de vakantieperiode komt ook de AROS weer op stoom. Vorige week begon het wekelijkse zondagsprogramma AROS Actueel weer. Volgende week zaterdag wordt in Loosdrecht het eerste politieke café weer gehouden.

Als u wilt weten welke programma's worden uitgezonden, wat de inhoud is en waar het politieke café wordt gehouden, kijk dan op de AROS pagina op wijdemeren.nl.

Tijdens het politieke café zal Wim Reijmerink voor het eerst optreden als politiek interviewer en commentator voor de AROS microfoon. Voor degenen die hem niet kennen, hier een kleine introductie.


Wim Reijmerink

Wim Reijmerink volgde rond 1990-1992 Wim de Kwant in de 's-Gravelandse gemeenteraad op als fractievoorzitter van de éénmansfractie van Algemeen Belang, de overwegend Ankeveense lokale politieke partij. Hij stopte met het raadswerk na de verkiezingen in 1998. Hij werd toen opgevolgd door Nelleke Schenkkan die op dit moment als éénmansfractie in de raad voor Algemeen Belang zit. Een jaar geleden kondigde zij aan de Algemeen Belang met de herindeling zal ophouden te bestaan en dat zij zich aansloot bij GroenLinks.


Het Wijdemeerse weer: Guur, regenachtig, harde wind, 17 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...