--- ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Dijkstal, OCW en plakken

Wijdemeren, 6 oktober 2001. In de rubriek "Wijdemeren Stemberichten" staan vandaag drie berichtjes in de Gooi- en Eemlander. Op maandag 15 oktober komt Hans Dijkstal in dorpshuis De Dobber in Kortenhoef de campagne van de VVD een duwtje in de rug geven. Hij zal spreken en saxofoon spelen. Els van Hall, de lijsttrekker van de VVD voor Wijdemeren zal ingaan op het verkiezingsprogramma van de VVD voor Wijdemeren.

Op maandag 8 oktober zal het Ondernemers Collectief Wijdemeren (OCW) eveneens in doprshuis De Dobber in Kortenhoef een avond organiseren waar de politiek door de ondernemers ondervraagd zal worden over de wensen die het Collectief heeft opgeschreven.

En dan het plakken van verkiezingsaffiches. In Nederhorst staan vier borden waarop geplakt mag worden, in 's-Graveland zes en in Loosdrecht staan er zeven. Er mag nergens anders dan op de borden geplakt worden. In 's-Graveland heeft het CDA al geplakt, in Loosdrecht is de VVD de eerste die wij op de borden gesignaleerd hebben. Met acht lijsten zal het overigens een flink gedrang worden op de borden. In het verleden was dat in 's-Graveland met zes lijsten altijd al een probleem.


Het Wijdemeerse weer: Prachtig herfstweer, windstil, 20 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...