... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


De foto van Ernst

Wijdemeren, 25 oktober 2001. Ed Brouwer schrijft in de licht badinerende column "Op de Korrel" van vandaag in de Gooi- en Eemlander over Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn, de Loosdrechtse nummer vier op de VVD lijst.

Uit de column blijkt dat Ernst een stuk heeft opgesteld dat hij graag gepubliceerd had willen zien in de Gooi. Om dat te vragen nam hij contact op met de krant. Uiteindelijk komt er wel een verslag van het telefoongesprek met Ernst in de krant, maar zijn stuk niet. Uit het verslag van dat telefoongesprek komt naar voren dat hij moeite heeft om iets nieuws in de Wijdemeerse politiek in te brengen. Hij heeft met veel bewondering kennis genomen van de plannen voor het nieuwe Loosdrechtse dorpscentrum. Even was hij lid van DBL, maar die jeugdzonde heeft hij inmiddels ver achter zich gelaten.

De raadsvergaderingen heeft hij enkele keren bezocht, waarbij hij tot de conclusie kwam dat hij daar een steentje kon bijdragen.

Uit het naschrift blijkt dat Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn toch naderhand nog een fax met zijn eigengemaakte interview naar de Gooi heeft gestuurd, waarin hij meldt dat zijn vrouw zijn grootste passie is en bovendien dat hij van chocola en Volvo's houdt. Er zat ook een foto van hem bij. Maar helaas, de foto die de Gooi ontving per fax was niet geschikt voor publicatie. Dat maken wij hier goed.


Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn Lijst 2, VVD, nr. 4


Het Wijdemeerse weer: Droog, bewolkt, winderig, 15 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...