... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Plan Zuidsingel

Kortenhoef, 2 oktober 2001. De Gooi- en Eemlander schrijft vandaag een uitgebreid stuk over fase 7 van het plan Zuidsingel. Dat is de bebouwing van het kassengebied tussen de Fuik en de Emmaweg. Zes, zeven jaar geleden werd voor het eerst gesproken over de bebouwing van de laatste fase langs de Zuidsingel. Nu krijgen de plannen meer vorm.

De St. Antoniusschool zal er een nieuw gebouw krijgen met ongeveer 20 appartementen op de school. Verder zullen er 100 tot 125 eengezinswoningen gebouwd gaan worden.

Het zal nog wel even duren voor met de bouw wordt begonnen, want de grondtransacties moeten nog afgerond worden. Het bedrijf van CDA wethouder en lijsttrekker Wim Neef bevindt zich ook in het gebied. Hij zal zijn grond afstaan aan de gemeente voor 2,87 miljoen gulden. Overigens is deze prijs vastgesteld door een deskundige commissie om te voorkomen dat Wim Neef de ondernemer met Wim Neef de wethouder moest onderhandelen. Hij wil de transactie snel afronden om met zijn garagebedrijf naar een andere locatie te verhuizen.

Donderdagavond om 20.00 uur beraad de commissie grondgebied zich over de voorstellen.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...