... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Politieke plaagstootjes?

Wijdemeren, 16 oktober 2001. Enkele weken geleden zijn de borden waarop de verschillende politiek partijen hun posters mogen plakken in de verschillende dorpen verschenen. Alle politieke partijen moeten er zelf voor zorgen dat hun posters op de borden verschijnen. Het CDA en de VVD waren de eerste partijen de hun posters op de borden hadden geplakt. Vervolgens wilde de andere partijen ook graag op de borden maar met 8 partijen, en dus 8 posters, bleek er niet altijd genoeg ruimte te zijn en soms bleek het plakken ook nog niet zo eenvoudig. 

Ruimte gebrek of politieke plaagstootjes, het zal vermoedelijk nooit echt duidelijk worden, hoe dan ook sommige partijen bleken over andere partijen te plakken. D66 en de PvdA bleken over, onder andere, Dorpsbelangen (lijst 6, 7 en 8) geplakt te hebben en dat is natuurlijk niet zo netjes. De Democraten 66 hebben ons bij monde van afdelingsvoorzitter Jan Sevenstern laten weten dat ze Dorpsbelangen (o.a. Co de Kloet) hebben gebeld en dat ze Dorpsbelangen hebben aangegeven dat dit niet de bedoeling was, en dat ze het zullen corrigeren, indien mogelijk. 

Toevoeging 18 oktober 2001. Inmiddels heeft D66 bij Dorpsbelangen posters opgehaald en deze op de plek gehangen waar eerder al de posters van Dorpsbelangen hingen. Hiermee heeft D66 het weer rechtgezet. 


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...