... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Vuilophaalschema verandert

's-Graveland, 25 november 2001. Tot nu toe was 's-Graveland geen lid van het Gewest Gooi- en Vechtstreek. Daarom kon de gemeente zelf de vuilophaal inkopen en organiseren. Dat heeft in de loop van de jaren flinke besparingen opgeleverd. Met de herindeling komt aan die situatie een eind. Het vuil zal opgehaald worden door de GAD (Gewestelijk Afvalstoffen Dienst). Nu wordt het grofvuil op de eerste dinsdag van de maand opgehaald. Na 1 januari moeten burgers van 's-Graveland opbellen voor een afspraak om het grofvuil op te halen.

De gemeentewerf aan de Kwakel gaat dicht om er zelf grofvuil heen te brengen (alleen klein chemisch afval en bruin- en witgoed (TV's, wasmachines, etc.) mogen nog afgegeven worden. Daar staat tegenover dat het nu toegestaan is om naar de scheidingstations van de GAD in Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp te rijden. (Bijv. Crailo.)

Het eerste kwartaal blijft donderdag de ophaaldag. Daarna bestaat de kans dat het vrijdag of maandag gaat worden voor Ankeveen en 's-Graveland. Kortenhoef zal de donderdag houden.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...