--- ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Buitenspiegel

Wijdemeren, 20 november 2001. Op de wegen van Wijdemeren is al menige buitenspiegel gesneuveld. Als de tegenligger niet voldoende rechts houdt kun je op smalle dijken geen kant op. Met een beetje geluk klinkt er in dat geval een harde knal en hangt je buitenspiegel erbij. Vaak rijdt de veroorzaker van het probleem hard door.

Bovenstaand verhaal kent vrijwel iedere Wijdemeerder wel in zijn omgeving, als hij er zelf al niet het slachtoffer van geweest is.

In de krant van vandaag stond een dergelijk voorval beschreven. Op het Moleneind in Kortenhoef gaf een kleine witte vrachtwagen geen ruimte aan een 47-jarige Bussumse. Zij zette haar auto zelfs gedeeltelijk in de berm om de tegenligger te ontwijken, maar het mocht niet baten. De bestelauto reed zodanig links op de weg dat hij haar buitenspiegel eraf knalde. De bestelauto reed door. Door de kracht waarmee haar spiegel geraakt werd schoot deze door het raam van haar portier, waardoor er glas in haar oog kwam. Zij is naar Ziekenhuis Hilversum gebracht.


Het Wijdemeerse weer: Grijs, droog, windstil, 10 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...