Vorig bericht

Home

Volgend bericht


De puntjes op de i

Wijdemeren, 13 november 2001. Fractievoorzitter Douwe van Essen van het CDA in 's-Graveland stuurde ons onderstaande aanvulling op het bericht dat mevrouw Ria van Rhijn voorgedragen is als gemeentesecretaris van Wijdemeren. Er stond dat de stuurgroep de voordracht deed. Dat had de commissie van advies moeten zijn.

Geachte redactie,


Een kleine, doch zeer relevante correctie op uw bericht over de benoeming van Mevrouw Van Rhijn tot gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente Wijdemeren. 

Niet de stuurgroep, maar een commissie van advies heeft met de kandidaat gemeentesecre- tarissen gesproken. Deze advies-commissie bestond uit afgevaardigden van alle belanghebbende partijen en organen uit elk van de te fuseren gemeentes, zoals fractievoor- zitters, ambtenarenvertegenwoordigers en bestuurders.

Na vele gespreksrondes met interne en externe kandidaten heeft de commissie haar advies aan de stuurgroep, die bestaat uit de colleges van B&W van de huidige gemeentes, voorgelegd. De uiteindelijke keuze is dus wel door de stuurgroep gemaakt. Het blijft evenwel een voorlopige benoeming, omdat de definitieve benoeming (of afwijzing) pas kan plaatsvinden in de eerste gemeenteraadsvergadering van Wijdemeren in januari 2002. 

Met vriendelijke groeten, Douwe van Essen.


Het Wijdemeerse weer: Koud, nat, winderig, 6 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...