Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Uitbreiding de Slenk

's-Graveland, 23 maart 2001. Nico Postma meldt vandaag in een artikel in de Gooi dat de eerste fase van de uitbreiding van het bedrijventerrein de Slenk aan de Cannenburgerweg in Ankeveen in juni of juli van start gaat.

Wim Neef, de CDA wethouder die dit dossier in zijn portefeuille heeft, wist dit gisterenavond te melden op een bijeenkomt van de Industrie & Ambachtskring. De plannen waren om een rondweg om het terrein aan te leggen, maar in oktober werd bekend dat er eerst een eerste fase uitgevoerd zal worden. Dat houdt in dat de rondweg nog niet rond gaat lopen, maar de vorm van een T krijgt.

De wethouder wil het terrein opknappen en moderner maken. Enkele ondernemers waren kritisch over de plannen van Neef. Zij vonden de halve rondweg, die daardoor geen rondweg is, een slecht idee. Ook vond men dat er de laatste jaren teveel aandacht uitging naar winkelcentrum de Meenthof en te weinig naar de Slenk.

Neef hoopt dat de opknapbeurt aanstekelijk werkt op de overige ondernemers in het gebied, het ministerie en de Vereniging Natuurmonumenten.

Op 10 april organiseert de gemeente een inspraakavond. 


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...