... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Kort Nieuws

's-Graveland, 13 maart 2001. Hieronder enkele korte nieuwtjes opgetekend uit de Gooi- en Eemlander van vandaag.


DSO. De jeugdafdeling van de toneelvereniging DSO, die uit dertig leden bestaat, zal op 24 maart om 19.30 en op 25 maart om 13.30 de sprookjes Cinderella en De Gelaarsde Kat op de planken brengen. De uitvoering zal te zien zijn in Dorpshuis de Dobber. De regie is in handen van Lily Maartense. Kaarten worden verkocht door het sigarenmagazijn The Old Smoker aan de Kerklaan.


Vereniging Curtevenne. Aanstaande zaterdag houdt de Vereniging Curtevenne haar jaarlijkse schoonmaakdag in Ankeveen, Kortenhoef en 's-Graveland. De gemeente ondersteunt de actie door 10 gulden in de kas van een vereniging te storten als een deelnemers van die club aan de actie deelneemt. Vorig jaar deden 370 kinderen mee. Wethouder Wim Neef geeft om 10.00 uur het startsein bij het beeld van de ganzenhoedster op de Meenthof.


Kunst aan de Dijk. Van 28 mei tot en met 9 juni houdt de Stichting Kunst aan de Dijk haar jaarlijkse schilderijententoonstelling. Dit keer wordt er werk tentoongesteld van de veelzijdige schilder Kees Maks. Een voorproefje van wat u te zien krijgt is te vinden op de site van de Stichting Kunst aan de Dijk.

...


VVD Vrouwen 't Gooi. Op donderdag 22 maart om 11.00 uur zal het bestuur van de Vrouwen in de VVD 't Gooi een algemene ledenvergadering in dorpshuis de Dobber in Kortenhoef organiseren. Het bericht vermeldt niet of de bijeenkomst alleen voor leden toegankelijk is of dat de bijeenkomst openbaar is. Uit het feit dat de aankondiging in de krant staat mag worden afgeleid dat het hier een openbare vergadering betreft.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...