Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Co vs. Wim

Wijdemeren, 1 maart 2001. In de Gooi- en Eemlander van gisteren stond een ingezonden brief van Co de Kloet, wethouder te 's-Graveland. In die brief bindt hij de strijd aan met Wim van Oudheusden, fractievoorzitter voor de PvdA te Loosdrecht.

Uit de brief valt op te maken dat Wim van Oudheusden Co de Kloet van kiezersbedrog heeft beschuldigd. Wim deed dit vanwege de in 1998 door Dorpsbelangen beloofde 20% verlaging van de OZB.

Co verdedigt zich door te stellen dat sindsdien de waarde van de huizen enorm is gestegen, maar dat de 's-Gravelandse OZB-zwaarte desondanks gelijk is gebleven en dat het tarief met 30% is gedaald.

Hij stelt Wim van Oudheusden in zijn brief voor om zich te beperken tot zijn lokale (Loosdrechtse red.) jachtterrein en vraagt hem om ons ('s-Graveland red.) met rust te laten. Dan schrijft de Kloet: "dat Wim van Oudheusden hogerop wil in zijn partij, die zucht onder leegloop". Hij vraagt zich af of: "de eerste verkiezingsroerselen bij hem op spelen?".

"Sommige soldaten aan het front begonnen in hun zenuwen te vroeg te schieten, omdat zij hun zenuwen niet de baas waren" :gaat Co de Kloet verder.

Hij raadt Wim van Oudheusden aan om nog even de tijd te nemen met zijn nervositeit. "Daar zullen Dorpsbelangen Loosdrecht en Leefbaar Nederland zeker voor zorgen!" : sluit hij de brief af.

Even "OZB-zwaarte" opgezocht in de Dikke van Dale, want je bent nooit te oud om wat te leren. Helaas, het was niet te vinden. Red.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...