Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Driedorpenloop

Kortenhoef, 25 mei 2001. Vanaf Sporthal de Fuik startte vanmiddag de jaarlijkse Hemelvaartsdag hardloopwedstrijd, de Driedorpenloop. Het was prachtig weer een lekker zonnetje en een windje erbij. Er kon gekozen worden uit vier afstanden. Drie, zeven, twaalf of eenentwintig kilometer. Burgemeester Wim Kozijn gaf om klokslag 14.00 het startschot, waarna de ruim vijfhonderd deelnemers zich op weg begaven.

Op de eenentwintig kilometer werd Alex Soede uit Weesp de snelste in 1 uur 20 minuten en 52 seconden. Bij de dames was dat Marian Mijwaard uit Huizen in 1.30.05. De twaalf kilometer werd gewonnen door Lucas Lefel uit Hilversum. Zijn tijd was 40.30. Anthoinette Molengraaf uit Bussum legde als snelste dame de afstand af in 56.19.

De zeven kilometer werd gewonnen door Dennis van de Velden uit Nijverdal in 22.10. De snelste dame was Karin Vissers uit Laren met 26.21 op de klok. Bij de drie kilometer was Paul Weijer uit Amstelvaan de snelste. Hij liet 12.37 klokken. Madelon Oudshoorn was de snelste dame met 17.52.

De complete uitslagenlijst is te vinden op de website van de Driedorpenloop, alsmede een aantal foto's van dit geslaagde evenement.

De inschrijving via de website van de Driedorpenloop was een groot succes. Circa zeventig deelnemers (15%) uit het hele land maakten gebruik van deze mogelijkheid om vooraf in te schrijven. Dat was het dubele van vorig jaar.


Yvonne van den Brand probeert op de Herenweg
de heren het nakijken te geven. (Foto: Douwe van Essen)


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...