...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Atilla van de Pleiaden

Kortenhoef, 12 mei 2001. Op zaterdagavond zendt de VARA het programma Kopspijkers uit met Jack Spijkerman. Daarin heeft hij vaak mensen die wonderbaarlijke belevenissen te melden hebben.

Vanavond zat er een mevrouw uit Kortenhoef in. Zij vertelde dat zij drie opdrachten heeft, genezen, schrijven en schilderen. Die opdrachten heeft zij ontvangen uit de kosmos. Zij doet de genoemde activiteiten in een lichte trance vertelde zij. Ze werkt onder de naam Atilla van de Pleiaden.

Bij het schrijven en het schilderen beweegt haar hand zonder dat zij dat zelf doet. De informatie komt tot haar via de kosmos. Tot haar eigen verrassing bleek ze op zeker moment een schilderij te ondertekenen met Vincent (Vincent van Gogh). Ze twijfelde eraan of dat wel zuivere koffie was. Om zich ervan te overtuigen ging zij naar een expert. Bij het uitpakken zei deze volgens Atilla onmiddellijk dat het betreffende schilderij een van Gogh was.

Jack Spijkerman informeerde nog even of zij op dat moment in staat was zijn gedachten te lezen. Je weet maar nooit. Tot zijn opluchting antwoordde zij dat zij dat niet kon...


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...