...

---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Burgemeester gezocht

Wijdemeren, 18 juli 2001. In de G&E staat dat het zoeken naar een nieuwe Burgemeester voor Wijdemeren een spoedklus wordt. Zowel de Provincie als het Ministerie van Binnenlandse Zaken willen dat de nieuwe Burgemeester tegelijk met de nieuwe Gemeenteraad op 1 januari 2002 begint. De vacature zal echter pas in de eerste week van november worden opengesteld. Eerst moet de op 7 november nieuw gekozen Gemeenteraad echter nog een profielschets voor de komende man opstellen.

Burgemeester Goudberg van Nederhorst den Berg zegt dat deze week de procedure naar alle leden van de huidge Gemeenteraden worden gestuurd. (Nederhorst organiseert de verkiezingen.)

Van Burgemeester Goudberg van Nederhorst den Berg en Kozijn van 's-Graveland staat vast dat zij niet naar de nieuwe functie zullen solliciteren. Gieskens van Loosdrecht houdt nog even onder de pet of hij wel of niet mee zal doen in de race.

De nieuwe Gemeentesecretaris zal waarschijnlijk al eind augustus bekend zijn. Gisteren, toen de termijn sloot, waren er twintig sollicitanten, waaronder de drie huidige sceretarissen.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...