...

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Contact: email en sms

Kortenhoef, 26 januari 2001. De dames Else Leloux en Iet Bos zijn de organisatoren van de workshop Contact. Zij staan daarmee prominent in de Gooi- en Eemlander van vandaag.

In het artikel zeggen de dames enthousiaste gebruikers van email en sms te zijn, maar zij houden een pleidooi voor echt contact zoals dat binnen het gezin zou moeten plaatsvinden. Zij constateren echter dat ook daar geen tijd meer voor contact is. De kinderen worden wel naar de sport- of muziekschool gebracht, maar er wordt volgens hen niet meer gepraat. Ook op het werk wordt niet meer echt gepraat volgens de dames.

Om de oerbehoefte aan contact weer een plaats te geven, organiseren de dames een weekend lang een workshop over dit onderwerp. De essentie van het weekeinde is dat je pas goed contact krijgt met een ander als je goed contact hebt met jezelf, aldus Iet Bos. Het weekend duurt van vrijdagavond 16 februari tot zondagavond op het Landgoed Land en Bosch in 's-Graveland. Later zal de workshop ook in zes ochtenden gegeven worden in Bussum.

Het emailadres van Else Leloux is leloux@tref.nl, dat van Iet bos is iet.bos@zonnet.nl.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...