Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Breedband in Nederhorst?

Nederhorst den Berg, 10 december 2001. Er is een nieuwe website bijgekomen in Wijdemeren. U vindt hem op http://www.pimpas.myweb.nl/.

De site bevat een oproep aan alle Bergers om zich samen sterk te maken voor breedband internet in Nederhorst den Berg. En wij steunen ze daarin.

Breedband in Nederhorst!!!
De homepage van www.pimpas.myweb.nl 

U kunt er uw mening geven, een formulier invullen om Casema aan te sporen tot actie en wellicht treft u er gelijkgestemde zielen. Wij weten precies hoe men zich daar voelt in het verre Nederhorst den Berg, verstoken van iedere vorm van breedband internet.

Overigens verwachten wij van Casema niet heel erg veel. In het verleden stelden wij ook wel eens de vraag naar internet via de kabel. Wij kregen dan de indruk dat men eigenlijk niet eens wist waar 's-Graveland lag, laat staan dat er kabel-internet zou komen. Wat dat betreft heeft KPN ons in dit deel van Wijdemeren beter bedeeld. Sinds enkele maanden is er ADSL voor wie het wil en groeit het aantal abonnees nog steeds. Een aanrader voor als uw telefoonkosten de pan uit rijzen, of als u nog net even wat meer met internet wilt dan even uw email ophalen.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...