...

...

Vorig bericht

Volgend bericht


Kamerbehandeling herindeling

31 december 2000. Een trouwe lezer maakte ons attent op het feit dat een verslag van de commissiebehandeling inzake de herindeling te vinden is op de site www.overheid.nl. De behandeling vond plaats op 15 november. Tevens staan daar ook de antwoorden van de Minister op de gestelde vragen, die hij op 18 december gaf. Alle kamerfracties stonden positief tegenover de herindeling. Hier en daar werden wat vragen gesteld over de positie van de Provincie Utrecht en de bestuurlijke samenhang in het gebied.

Omdat direct linken op de overheidssite onmogelijk is gemaakt, en het nogal ingewikkeld is om uit te leggen waar u allemaal op moet klikken om de informatie te vinden, hebben wij de informatie op wijdemeren.nl gezet. Als u hier klikt kunt u precies lezen hoe de verschillende fracties dachten over de herindeling en wat de reactie van de minister was.

Omdat dit het laatste nieuwsitem in het jaar 2000 zal zijn, wensen alle medewerkers van Plassennet u een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2001.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht